APŽVALGA: Himalaya Herbals Šveičiamasis Kasdienis Veido Prausiklis

10:52 PM

Laba!

Turbūt kiekviena makiažo mylėtoja žino, kad ir kaip smagu yra jį daryti, nėra geresnio jausmo kaip po ilgos darbo dienos nusiplauti tą vargą ir susikaupusias problemas. Tad šį kartą aš noriu aptarti Himalaya Herbals Šveičiamąjį Kasdienį Veido Prausiklį, kurį įsigijau Drogo parduotuvėje.

Pradėsiu nuo savo patirties: parduotuvėje suviliojo gana žema kaina (
3eur) ir tuo metu kaip tik ieškojau šveitiklio. Pakuotėje esančios dalelės atrodė pakankamai didelės, tačiau išbandžius paaiškėjo, kad jų yra tiek nedaug, kad net naudojant šį prausiklį kiekvieną dieną papildomas odos šveitimas tikrai reikalingas. Tačiau kaip paprastas prausiklis šis produktas tikai neblogas, visiškai nedirgina odos, nuvalo net stipriausią blakstienų tušą.

O dabar šiek tiek informacijos toms, kurios mėgsta paskaityti, kas rašoma ant pakuotės nugarėlės. Gamintojai teigia, kad šis prausiklis tiks visų odos tipų savininkėms, sudėtyje neturi muilo, parabenų. Pagrindiniai ingredientai: nimbamedžio ekstraktas- turi antibakterinių savybių, padeda gydyti aknės kankinamą odą, abrikoso kauliuko dalelės- veikia kaip šveičianti medžiaga, alavijo ekstraktas- dažniausiai naudojamas kaip vandens pakaitalas ir nėra jokių mokslinių įrodymų, kad darytų kažkokią įtaką mūsų odai, citrinų ekstraktas- gali labiau suerzinti odą, nei jai pagelbėti ir galiausiai lęšių ekstraktas- veikia kaip antioksidantas.

Taigi šis Himalaya Herbals Šveičiamasis Kasdienis Veido Prausiklis yra tikrai neblogas pirkinys, kurį parekomenduočiau draugei ir kuris paskatino mano smalsumą šia linija. Niekas nepaneigs, kad geras prausiklis yra viena svarbiausių odos priežiūros sudedamųjų dalių. O kokį prausiklį naudoji tu?




You Might Also Like

4 comments

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sveika, pati esu naudojusi kelis produktus iš Himalaya firmos. Acne-n-Pimple cream visai nepatiko ir netiko, o perskaičius apie tą šveitiklį prisiminiau kad jį dar turiu jau gal koki 1metai tai reiks išmest, bet pas šveitiklis nera blogas, bet man kažkaip netiko ir taip pat trūko tų dalelių tai iškeičiau į geresnį:)

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
    3. Sveika, aš manau,kad šiek tiek suklaidina tos šveiąiančios dalelės, nes visgi ir pavadinimas sako,kad tai prausiklis, o ne šveitiklis, tad ir neturėtume labai pykti:)

      Delete