APŽVALGA: Rival de Loop prausiamoji želė „ Žydėjimo metas“

11:32 PM




Laba
!

Prieš keletą dienų su jumis pasidalinau savo neseniai atrastu Himalaya Herbals veido prausikliu, o dabar noriu aptarti jo kokurentą, stovintį šalia ant mano dušo lentlynėlės. Tai yra Rival de Loop bemuilė prausiamoji želė  Žydėjimo metas'' normaliai ir mišriai odai.

Tai vienas iš maloniausių mano mėgintų prausiklių, nes gelinė konsistencija itin gerai jaučiasi ant odos ir be vargo pašalina bet kokią kosmetiką. Iš tiesų tokios konsistencijos prausiklis yra gan retas radinys mūsų Droguose ir kitose parduotuvėse prekiaujančiose kosmetika už tokią kainą, kuri nenuskriaus jūsų piniginės. Nors ši formulė itin galinga ir produkto nereikia naudoti dideliais kiekiais, aš taip pat nepastebėjau jokių sausesnės ar sudirgintos odos požymių. Vienintelis trūmas, tai šiek tiek nepatogi pakuotė, kuri neturi jokio dozatoriaus. Nežinau, ką jūs veikiat duše, bet aš svajoju, o užsisvajojusi net nepastebiu, kaip išpilu pusę pakuotės sau į delną...

Toms iš jūsų kurios mėgsta panagrinėti kosmetikos sudėtį ir pasijausti chemikėmis prie šio produkto nereikės ilgai vargti.  Į sudėtį įeina: vanduo, glicerinas, kuris sukurs sluoksnį tarp jūsų odos ir aplinkos, neleisdamas jai išsausėti, citrinos rūgštis, naudojama sureguliuoti produkto pH  ( ant pakuotės teigiama, kad jis neutralus), sambucus nigra ekstraktas, naudojamas kaip galingas antioksidantas, toliau seka pora konservatų, tirštiklis ir viena kvapioji medžiaga. Nieko agresyvaus ir smarkiai erzinančio odą.

Kartais genialumas slypi paprastume, manau būtent tai ir galioja šiam produktui, jis kaip papraščiausias arbatos puodelis gali pakeisti visos dienos nuotaiką arba priversti nusišypsoti duše užsisvajojusią princesę, pajutus, kaip lengva nusiplauti dienos vargus. 


You Might Also Like

2 comments