APŽVALGA:Maybelline The Falsies Push Up Drama tušas

1:21 AM

Laba!

Merginos paklaustos, be kokios kosmetikos priemonės negalėtų gyventi, visos kaip viena atsako, kad be blakstienų tušo neįsivaizduoja savo dienos, todėl šiandien aš su jumis dalinuosi savo pastebėjimais apie naujoką tušų pasaulyje MaybellineThe Falsies Push Up Drama.



Iš pirmo žvilgsnio šis turi viską ko reikia, kad man įtiktų: normalaus dydžio šepetėlis su mažais guminiais šereliais, kurie pasak Maybelline turėtų užriesti blakstienas, o naujoji produkto formulė išlaikyti jas vietoje, ir nors tai yra tiesa, tačiau tai mano nuomone nėra labai įspūdingas efektas. Mano blakstienos gali būti riestos, tačiau jei jos neatrodys ilgos ir pilnos, kokia iš to nauda?

Meluočiau sakydama, kad ši priemonė nepailgina blakstienų, tačiau kalbėti apie jų apimtį yra kur kas sudėtingiau, nes naujoji produkto formulė yra linkusi jas sulipdyt ir jau po vieno sluoksnio likau su dvigubai mažiau tačiau dvigubai storesnėmis blakstienomis. 





Šis tušas turi daug potencialo būti geru kompanionu, tačiau patarimas įsigijus naują keletą  savaičių palikti ramybėje, o vėliau kiek apdžiuvus džiaugtis visais malonumais jau tampa taisykle kalbant apie Maybelline tušus. Tad be liūdesio palieku jį stalčiuje ir lekiu išbandyti kitas naujienas.Gal yra pageidavimų?


You Might Also Like

4 comments

  1. Būtinai lauksiu įrašo atnaujinimo!

    ____
    www.tavokasdienybe.blogspot.lt

    ReplyDelete
  2. Turiu šį tušą, tikra tiesa kad sulipdo blakstienas... Labai juo nusivyliau. Puiki apžvalga ;)

    ReplyDelete