H&M Conscious grožio priemonių linija

11:39 PM


Laba!

Nors už lango dabar gyvybės daug nepamatysi, tačiau vienas mažas paukštelis sugebėjo mane pasiekti  ir pačiulbėti, kad jau šį mėnesį Lietuvą pasieks ne, ne šiltesni orai, bet H&M  Conscious grožio priemonių linija.

Tad jau greitai iš lentynų galėsime šluoti veido kaukes, kūno prausiklius, šampūnus, rankų kremus, sausus šampūnus ir dezodorantus, kurių sudėtyje nėra aliuminio, o taip pat  ir tokius gaminius, kaip aliejus plaukams, naudojamas prieš plaukų plovimą. Savo skaniu kvapu vilios suvalgyti ir penkių skirtingų kvapų lūpų balzamai (mėlynių, vanilės, citrinos, imbiero bei aviečių).





Kaip jau įsitikinome H&M moka pamaloninti akį, tačiau šį kartą į jų pakuotes ne tik bus gražu pažiūrėti, sąžinė galės ramiai pailsėti, nes visi įpakavimai pagaminti iš perdirbamų medžiagų, o plastikas, iš kurio pagaminti produktų indai, yra  iš perdirbtų žaliavų.


Atsimenu į pirmųjų H&M  grožio produktų pristatymą užklydę keli vyriškos giminės atstovai liūdnai juokavo, kad neranda nieko skirto jiems, tačiau šį kartą pasidžiaugti naujais gaminiais galės ir jie, nes visi kūno priežiūros produktai turės du tiek vyrams tiek moterims tinkamus kvapus: suteikiantį energijos — jo sudėtyje yra mandarinų, vynuogių bei žaliosios citrinos aromatų, sukuriančių šiuolaikišką, budinantį kvapą ir atpalaiduojantį — jo sudėtyje yra įtampą mažinančių aromatų, tokių kaip levandų, vetiverijų bei rozmarino.

Viskas patvirtinta Ecocert sertifikatais, tad aplinkai ir sveikatai draugiškos grožio priemonės ne vien reklaminis triukas, bet realybė. Jau laukiu kada galėsiu viską pauostyti ir išmėginti. Kurį produktą nusižiūrėjai tu?

You Might Also Like

0 comments