APŽVALGA: MAKEUP REVOLUTION ICONIC 2

1:56 AM




Laba!

Į Lietuvą pagaliau atvyko Urban Decay kosmetika, todėl manau dabar tinkama  akimirka apžvelgti ir Makup Revolution produkciją, kuri savo gaminių pasirinkimu labai primena populiariausias profesionalios kosmetikos firmas, tiesa už daug širdžiai malonesnę kainą. Garsiųjų Urban Decay Naked palečių pusseserėmis laikomos Makeup Revolution Iconic paletės, o į mano kolekciją nugulė būtent Iconic 2.



Iconic 2 paletė tikrai gali pasigirti puikia kokybe, šešėlių tekstūra švelni, tarsi šilkinė, o sklaidosi taip lengvai kaip pienių pūkai. Tai nėra labiausiai pigmentuoti šešėliai, kokius esu mačiusi, tačiau perdėta pigmentacija kartais gali reikšti sunkesnį išsklaidymą, tad čia pasiektas tobulas balansas. Visgi posakis: kas per daug, tas nesveika, kosmetikos pasaulyje taikomas labai dažnai. Tiesa, kartu su šiais šešėliais labai rekomenduoju naudoti ir šešėlių bazę iš dalies tam, kad spalvos atrodytų ryškesnės, bet labiausiai dėl to, kad jie išliktų ilgiau, nes kad ir kaip džiugina maža kaina, beveik identiškos spalvos ir puiki kokybė, pigesni produktai beveik visada išlieka ant odos kur kas trumpiau už brangesnius giminaičius.




Tai nėra organiška, veganiška ar kokiu kitu fancy žodžiu apibūdinama kosmetika, tačiau užmetus akį į sudėtį nepamačiau jokių piktybiškų ingridientų, tad jei nerimavai, kad už mažesnę kainą, teks vėliau sumokėti sveikatos taškais, gali jaustis saugi. Joks baubas su sunkiai ištariamu vardu tavo odos neužpuls.

Iš tiesų aš labai džiaugiuosi šia palete ir nuo tos dienos, kai ją įsigijau retai į rankas paimu kažką kitą, nes su ja dirbti malonu ir greita. Žodis greita turbūt mano pasakojime yra esminis, nes šiuolaikiniame beprotišku greičiu besisukančiame pasaulyje, mes kaip niekad vertiname savo laiką ir nenorime jo švaistyti šešėlių sklaidymui. Lietuvoje ją gali įsigyti bjuti.lt puslapyje, taip pat vinetd merginos dažnai daro bendrus užsakymus, tad ilgai medžioti jos neteks.


You Might Also Like

1 comments

  1. Na, kiek teko matyti internete šios paletės ingredientų sąrašą, nepasakyčiau, kad labai jau jis džiuginantis ar geras, kad nebūtų prie ko prikibti... :)))

    ReplyDelete