APŽVALGA:Maybelline Master Ink

1:15 AM

Laba!

Sugrįžtu su mano vienu mėgstamiausių produktų apžvalgų ir tai yra man keistai lietuviškai skambantis akių apvadas. Todėl dėl savo malonumo vadinsiu jį eyelineriu. Rasti gerą eyelinerį tas pats kaip rasti kokį vienaragį- labai sunku,o kartais atrodo neįmanoma, tad šiandien įvertinsiu Maybelline Master Ink kumeliuką ir pakalbėsim ar jis turi potencialo išvysti vieną ragą ant savo kaktos.

Aplikatorius iš pirmo žvilngsnio kiek keistas, tarsi felt tip galiukas, mažytė kempinėlė, tačiau labai smaili ir tiksli, puikiai sugeria produktą, neišsiplaiksto į šalis kaip kartais nutinka su kaikuriais šepetėliais ir garantuoja neįtikėtiną tikslumą, faktas, kad gražią ir tiesią liniją jums pavyks nusibrėžti iš pirmo karto, nes nereikės aplikatoriaus mirkyti į tubelę dar ir dar. Dar ir dar...



Pati formulė ant mano kiek riebesnių akių vokų neišlieka labai ilgai ir po keletos valandų aš jau galiu rasti juodų linijų ten, kur jų neturėtų būti, tačiau jei jau jis atsilaiko prieš nesvetingą mano odos aplinką atrodo iš ties gražiai ir svarbiausia pakankmai tamsiai, keistai nesudžiūstą ir nesutrupa, kaip kai kuire ilgiau išliekantys produktai.

Tad jei nesiskundi riebia akių vokų oda šis eyelineris greitai gali tapti tavo mėgstamiausiu, pasisaugok, jei nesi pasirengusi įsipareigoti, nes tai gali tapti ilgalaikiu romanu, kuris privers tave pamiršti apie visus kitus eyelinerius, apie kuriuos kada nors svajojai.



You Might Also Like

1 comments

  1. ilgai žiūrinėju šį apvedimą prie maybelline stendo, manau kitą kart pagaliau prigriebsiu:) labai gražios nuotraukos!

    Violeta iš http://blogbyvioleta.blogspot.lt/

    ReplyDelete