APŽVALGA: GOSH CC kremas

7:34 AM


Laba!

Kaip prieš keletą savaičių žadėjau, atėjo metas su jumis pasidalinti dar vienu makiažo pagrindu, kuris tinka sausą odą turinčioms merginoms.  Įsidėmėk savo naujo geriausio draugo vardą, tai GOSH CC kremas (švytėjimo suteikiantis makiažo pagrindas).

Taigi tai dar vienas puikus GOSH kompanijos gaminys, jei reikėtų lyginti šį CC kremą su mano jau aprašytu BB, tai pats didžiausias skirtumas matyti konsistencijoj, šis kremas yra šiek tiek lengvesnis ir suteikiantis dar daugiau švytėjimo. Šviesiausias atspalvis (Porcelain) yra iš ties šviesus ir puikiai tiks tikrai lietuviškai odai. Išsisklaido neįtikėtinai paprastai, o ant odos jaučiasi tarsi drėkinamasis kremas. Maskavimas nėra stiprus, tačiau pigmentacija pakankama sulyginti odos atspalvį. Nežinau kaip jums, bet man atrodo, kad aš ką tik aprašiau tobulą CC kremą. 


Aš kaip visada mėgstu paskaitinėti, kas užrašyta ant tos taip dažnai pamirštamos produkto galinės pusės ir likau maloniai nustebinta, kai neradau nei vieno blogo ingridiento ir prieš akis netgi šmėstelėjo vitamino E acetatas, kuris lengvai prasiskverbia į mūsų odos ląsteles ir veikia kaip antioksidantas. Ką tai reiškia? Jei trumpai, tai antioksidantai yra mažytė armija, kuri apsaugo tavo odą nuo senėjimo ir kitokių UV spindulių šalutinių poveikių kaip odos vėžys.

Tai turbūt yra vienas iš nedaugelio kosmetikos gaminių, kurį tikrai pirksiu dar ir dar, vos pasibaigus, nes jis puikiai atrodo ant odos vienas, puikiai tinka sumaišyti su sunkesniais ir labiau matiniais makiažo pagrindais ir neprilygstamai iššviesina paakių zoną. Vienas produktas, o kiek paskirčių! Gal tau pavyks atrasti dar vieną?



You Might Also Like

0 comments