URBAN DECAY PERVERSION BLAKSTIENŲ TUŠAS

12:26 AM

Laba!

Violetinis Urban Decay uraganas Lietuvoje jau praūžė ir mes spėjome susitaikyti ir susidoroti su jo padariniais- plonesnėmis piniginėmis, tačiau jei kažkokiu būdu tu spėjai išsigelbėti, bet vis svarstai ar šio gamintojo produkcija verta savo kainos aš pasirengusi tau padėti. Jau seniai žadėjau apžvelgti jų Perversion blakstienų tušą, tad imuosi darbo.

Nemeluosiu, pirmas įspūdis buvo ne koks. Jau buvau girdėjusi iš mergių, kad naudojant šį produktą labai greitai gali priminti pandą, nes juodas pigmentas vis atsiranda ant apatinio akies voko, tai teko patirti ir man, tačiau efektas nebuvo toks stiprus ir vieną kartą perbraukus pirštu nesunkiai išnykdavo.


Tušo šepetėlis klasikinės formos, vidutinio dydžio su daugybe gan ilgų šerelių, tai užtikrina, kad ant jo visada bus daug produkto. Pati formulė yra gan drėgna ir klampi, tiesa ne per daug, o tiek kiek reikia, kad suteiktų daugiau apimties ir ilgio. Panaudojus ši tušą efektas iš tiesų yra matomas ir tikrai gražus, dviem sluoksniai tikrai galima pasiekti ilgų ir vešlių blakstienų įvaizdį, kuris išliks visą dieną.


Jei visgi esi linkusi taupyti, vietoj šio violetinio gražuolio siūlau išbandyti Maybelline The Falsies blakstienų tušą, kuris tikrai suteikia panašų efektą. Koks skirtumas tarp jų apart kainos? Perversion formulė skystesnė , tačiau blakstienos net ir dienos gale atrodė visiškai taip pat kaip ką tik pasidažius, o the Falsies yra linkęs šiek tiek nutrupėti.

Tad jei tau neužtenka ilgio, neužtenka apimties ir nori visko iškart ir daug, Perversion tikrai vertas dėmesio kanidatas į tavo kosmetinę.

You Might Also Like

0 comments