L'oreal Nude Magique Cushion makiažo pagrindas

3:12 AM


 Laba!

Visiškai ne paslaptis, kad kosmetikos pasaulyje kaip ir rūbų  vyrauja mados ir jau kurį laiką didžiausias mados klyksmas grožio sferoje yra cushion makiažo pagrindai, kilę iš Korėjos, kaip virusas pasklido po visą pasaulį ir dabar šiuos produktus klientams siūlo tiek prabangūs prekės ženklai, tiek pigesne kosmetika prekiaujančios kompanijos. Tad visiškai nenuostabu, kad pavasarį parduotuvių lentynose pasirodė L'oreal Nude Magique Cushion makiažo pagrindai.


Tai buvo meilė iš pirmo žvilgsnio, po niūrios žiemos mano odai norėjosi lengvo romano, neįpareigojančio, neapsunkinančio ir priverčiančio švytėti. Būtent toks ir yra šis makiažo pagrindas, labai lengvas, nepaslepiantis odos tekstūros, tiesiog išlyginantis jos atspalvį, suteikiantis natūralaus žvilgesio. Žinoma dėl to jis turbūt nesužavės merginų, kurios nori kažką paslėpti ar užmaskuoti
arba turinčių riebesnę odą.Visais kitais atvejais tai tobulas makiažo pagrindas vasarai, kai nesinori apsikrauti, o ir kelionėje pravers, nes turi didelį veidrodėlį ir aplikatorių vienoje vietoje.



You Might Also Like

0 comments