MIXA kosmetika problematiškai odai

2:28 AM


Laba!

Labai nuoširdžiai ir atsakingai gerus porą mėnesių mėginau naujus MIXA kompanijos produktus, nes pamatyti poveikį ir susidaryti nuomonę apie odos priežiūros priemones poros dienų tikrai nepakanka. Kai kurie iš jų tapo mano kasdienės veido priežiūros dalimi,o kiti dėl vienokių ar kitokių priežasčių atsidūrė spintelės tolimiausiam kampe, bet apie viską iš eilės.

 
Pirmasis yra Mixa bemuilis valomasis gelis problematiškai veido odai skirtas riebesnės veido odos savininkėms, tačiau kadangi jame nėra muilo, parabenų ir alkoholio mano odos jis neišsausino, tiesiog suteikė matinį efektą. Pati produkto konsistencija yra gan skysta ir suputoja negausiai, tikrai nenuvalytų stipraus akių makiažo, bet vasarą aš mėgstu savo odai leisti kvėpuoti ir beveik nenaudoju jokios dekoratyvinės kosmetikos todėl šio produkto man visiškai pakanka ir jis užsitarnavo vietą mano dienos rutinoje.


Kitas produktas su kuriuo susidraugavau dar pačią pirmąją naudojimo dieną yra Mixa micelinis vanduo problematiškai odai. Jis vėl yra skirtas riebiam odos tipui, tačiau maniškės visiškai neišsausina, o kad produktas nesausintų odos svarbu visų tipų odą turinčioms merginoms. Itin lengvai nuvalo makiažą, galima naudoti tiek ant viso veido, tiek aplink akis. Naudoju jį kiekvieną vakarą pašalinti kažkokius makiažo likučius ir kartais ryte prieš naudojant drėkinamąjį veido kremą.



Toliau Mixa tonikas be alkoholio. Puikiai tinka paruošti odai prieš makiažą, ypač turėtų patikti riebesnę odą turinčioms merginoms, nes suteikia lengvą matinį efektą. Taip pat puikiai atgaivina po ilgos dienos išvargusią odą.


Na ir galiausiai mane mažiausiai sužavėjęs produktas iš visos linijos yra Mixa DD kremas. Tai būtų kaip bet kuris kitas dviem raidėmis koduojamas kremas:lengvas maskavimas ir drėkinimas, tačiau šiam produktui koją smarkiai pakišo jo spalva, kuri yra labai oranžinė. Žinoma ir jam radau paskirtį kadangi oranžinė spalva puikiai maskuoja tamsius paakius aš juo patepu būtent tą zoną prieš tepant maskuoklį. Rezultatas šviesesnė ir sudrėkintą paakių oda, tačiau ar dėl to vertą pirkti šį produktą nežinau.


Mano verdiktas būtų toks, kad visa ši linija yra subalansuota riebią, problematišką odą turinčioms merginoms, tačiau tinka vartoti bet kokiam odos tipui ypač vasarą.

You Might Also Like

2 comments

  1. kazin ar gali buti kas nors blogesnio uz oranzini veida. turiu minty DD+ krema. buvo gera akcija maximoje, tad paemiau.

    ReplyDelete