Maybelline The Blushed Nudes paletė

12:20 AM

 Laba!

Šiandien norėjau apžvelgti nebe tokią naują paletę Lietuvos parduotuvėse, tačiau kalbos apie ją vis netyla. Kartą jau išsakiau savo nuomonę apie Maybelline The Blushed Nudes paletę savo video įraše, tačiau bloge aptarti jos vis nesiryžau, nes vyliausi, kad daugiau paekspermentavus aš su ja susidraugausiu, bet apie viską nuo pradžių.


Paėmus paletę į rankas pirmas įspūdis manęs visiškai nesužavėjo, dėl lengvos plastmasės ir šviesių spalvų derinio įpakavimas atrodo labai pigus, tarsi priedas iš Barbės žurnalo ir nors orginaliosios The Nudes paletės įpakavimas, esu tikra, ne ką brangesnis, tačiau dėl pasirinktos spalvos, didesnių tarpų tarp pačių šešėlių ir gilesnių griovelių pačiam produktui, atrodo kur kas geriau. Gali pasirodyti keista kodėl aš kabinėjuosi prie tokių smulkmenų kaip tarpai tarp šešėlių tačiau tiek pirmosios, tiek ir šios palečių problema yra ta, kad šešėliai yra be porto birūs ir kadangi the  Blushed Nudes paletėje nėra tinkamai atskirti pigmentai tarpusavyje maišosi ir viskas atrodo kaip viena didelė betvarkė.


Kaip nuotraukoje matyti šviesiausi paletėje esantys atspalviai labai silpnai pigmentuoti, vos matomi, o jų tekstūra labai sausa, antroje eilėje esantys tamsesni atspalviai yra visai neblogi, mano nuomone tiek jų pigmentacija, tiek tekstūra yra kur kas geresnės. Ir nors visos čia esančios spalvos yra šį sezoną madingos aš nežinau ar rekomenduočiau pirkti paletę, kur tik pusė esamų šešėlių yra geri ir kurioje verkiant trūksta dar vieno ar dviejų matinių atspalvių, kuriuos būtų galima naudoti akies raukšlėje ir palei blakstienų liniją.

O verdiktas būtų toks,kad jeigu esi didžiausia Maybelline šešėlių fanė ir tiesiog dievini blizgius ir rausvus šešėlius, siūlau išmėginti šią naujieną, tačiau jei tau netinka nei vienas iš šių apibūdinimų savo pinigus teks išleisti kažkur kitur.

You Might Also Like

0 comments